Monday, March 12, 2007

LP'07-festival de dansa... o no [9-24 marzo 07]


LP’07 – festival de danza... o no es una acción anticongelante en el pensamiento del que observa, motor de criterios y espacios sensibles del individuo y del colectivo. LP’07 quiere ofrecer una mirada a la evolución de la danza como vehículo de percepción y conocimiento. Buscando en el movimiento la mejor manera de “publicar” el pensamiento, el proceso y la acción de los artistas invitados.



Participaçoes portuguesas de:

Filipa Francisco.
Coreògrafa i performer. Ha estudiat dansa, improvisació, dramatúrgia i psicologia. Ha treballat amb Francisco Camacho, Vera Mantero, Silvia Real, Madalena Vitorino, Rui Nunes, Aldara Bizarro, Paula Castro, Bruno Cochat, Lucia Sigalho i João García Miguel. És membre fundadora amb Bruno Cochat de la Cia. Torneira.
12de març, 21h Vestíbul planta 2 CCCB



Vera Mantero.
Lisboa, 1966. Balla durant cinc anys amb el Ballet Gulbenkian per després, allunyant-se de la dansa clàssica, estudiar a Nova York la tècnica release, teatre, veu i composició. Explorant la poètica d’un cos interrogatiu, crea les seves pròpies coreografies des de 1990. Creu en la fusió de disciplines, en un performer consagrat a totes les arts vivents. Va representar Portugal a la 26a Biennal de São Paulo amb un treball creat amb l’escultor Rui Chafes. El 2002 va rebre el Prémio Almada (IPAE/MC) per la seva carrera.
15 de març, 21h Mercat de les Flors

No comments: